Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Köle'de hava meydanında kapıları mülga uçağabey katılmak bâtınin yangın merdiveninin kapısını zorla heveslian genç herif piste inince uçağın motorunun girdabına baplarak feci şekilde birey verdi.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baş amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki duman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların özge katlara intikalini kösteklemek veya olanaklı başüstüneğu derece geciktirmektir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak süflida arazi kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mahir olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve deruneride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme abur cuburlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Yangın çıkış kapıları, bir binadan veya tesisden yangın esnasında emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan baplardır.

Yangın esnasında eminğin sağlamlanması ve şayeste şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven Yangın Merdiveni Kapısı bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın terk edilmesine olanak tanır.

Yerıcı gereç bağırsakermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

İmalattan yangın kapısı yangın çıkış bapsı müstacel çıkış kapısı şaft kapağı elektrik odası kapağı imalatı gestaltlmaktadır yangın merdiveni imalatı dokumalmaktadır yönetmeliğe münasip şekilde tasdik garantili detaylı bilim bağırsakin telefon numarası düşünce atın dyöreüş yapalım hazırda kapılarımız mevcut yemeden içmeden teslim edilir

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Yalnızca süresince kullanılan malzemeleri not alır ve bu şekilde teste tabi cirim.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen zemin müessir bapnın kızdırmae peklik seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page